Whatsapp Uzun Mesaj Sevgiliye: Whatsapp’tan Kalbe Mesajlar

Geçmişten günümüze kadar insanların ilişki anlayışları, ilişkiye bakış açıları ve kadın-erkek arasında oluşan belirli ayrımlar mevcuttur. Özellikle sevginin gösterilmesi ve paylaşılması konusunda her iki cinsiyetin ne kadar farklı düşündüğünü de tahmin etmek çok zor olmasa gerek. Durum bu şekilde olunca tabii ki beklenti ve bunların karşılanması konusunda da farklı teoriler ortaya çıkıyor. Özellikle uzak ilişki yürütmek isteyenlerin iletişim kaynaklarının kısıtlı olması da mesajların uzunluk derecesini direkt olarak etkiliyor. Whatsapp uzun mesaj şeklinde sevgilisine iletmek isteyen bir birey de şüphesiz ki farklı kaynaklardan yararlanma güdüsü içerisine girebiliyor.

Öncelikli olarak tabii ki insanların duygu ve düşüncelerini aktarabilmeleri adına kendi yaşamlarını ve duygu durumlarını değerlendirmeye alması gerekmektedir. Lakin herkesin ön görebileceği gibi zaman zaman bireyler yaratıcılık konusunda zorluk yaşayabiliyorlar. Durum böyle olunca da internet üzerinde yer alan kaynaklar, şiir kitapları ya da online platformlar üzerinde paylaşılmış olan sıralı listelere başvuruyorlar. Uzun mesaj kavramı elbette kişiden kişiye göre değişkenlik gösteren nicelik içeren bir durumda. Ancak bunun yaklaşık iki sayfa olduğu düşünülürse pek tabii içini doldurmak ve karşı tarafa doğru cümleler ile ifade etmek gerekmektedir. Günaydın mesajlarından sevgi içerikli konu başlıklarına, iyi geceler sözlerinden aşkını haykırmaya kadar pek çok kavramı da aslında bu sayede tanıyabiliyor ve kendi yaratıcılığımızı geliştirme konusunda kullanabiliyoruz.

Sevgiliyi Mutlu Edecek Mesajlar

Salt olarak karşı tarafın tatmin olması değil aynı zamanda bu Whatsapp mesajlarının insanın duygu birikimlerini de aktarması açısından oldukça önem arz ettiğini biliyoruz. Mutlu olmanın bir numaralı formülü sevdiğiniz insanı mutlu ve huzurlu görmekten geçiyor.

Şüphesiz ki ilişki yaşayan her insanın bildiği olgulardan bir tanesi de sevdiği insanın yüzünde gülümseme uyandırmaktır. Durum bu şekilde iken de sevgiliyi mutlu edecek mesajlar da önem verilmesi gereken içeriklere ev sahipliği yapması ile biliniyor. Aslında bunun uzun veya kısa olması çok bir şey değiştirmiyor. Zira insanlar çok basit iki cümleler halinde bile düşüncelerini karşı tarafa geçirebiliyor. Tabii ki ilişki yaşamış olduğunuz kişinin beklentilerine göre bunu dizayn etmeniz ve içeriklerinizi süslemeniz ekstra bir mutluluk hormonunu vücuda zerk edecektir.

İlginizi çekebilir;

İlgisiz Erkeği Köpek Etmenin Yolları (Umursamaz Erkeği Aşık Etmek)

Telefonda Erkeği Etkilemenin Yolları (Bakışlarla etkileme)

Dolayısı ile Whatsapp uzun mesaj kategorisinde gezinmeniz, keşfetmeniz, kendinize özgü bir şeyler katmanız sevgilinizi mutlu etmeye yetecek donelerin başında gelmektedir. İster kısa ve öz olsun, isterseniz uzun ve detaylı oldun mutlaka sevdiğiniz kadın ya da erkek içerisinde kendinden ve yaşadığınız ilişkiden bir şeyler bulacak ve bağlılık oranı da doğru orantılı biçimde artış gösterecektir.

Sevgiliyi Mutlu Edecek Mesajlar
Sevgiliyi Mutlu Edecek Mesajlar

Sevgiliye Duygusal Sözler

İnsanların duygu değişimleri, kalplerinde yaşadığı fırtınalar muhakkak bir noktada dışavurum şeklinde ifade edilmesi gereken süreçleri barındırıyor. Haliyle her birey de bunu ifade edebilme noktasında farklı kaynaklara başvurma yolunu seçebiliyorlar. Sevgiliye duygusal sözler ya da bir konuyu açıklığa kavuşturma esnasında da bu romantizmin tavan yaptığını tahmin edebilmek çok zor bir değerlendirme olmayacaktır. Whatsapp, normal mesaj, sosyal medya üzerinden de insanların birbirleri ile yaptıkları paylaşımın ne kadar kıymetli olduğunu biliyoruz. Sizler de sevdiğiniz insana bu duyguları aktarma yolunda duygusal bir adım atabilirsiniz. Bunun farklı doneleri olduğunun da altını çizelim. Şarkı, şiir, paylaşım, söz gibi herhangi bir kavram sizlerin sevdiği insan ile bir adım daha yaklaşmasına vesile olacaktır.

Sevgiliye Duygusal Sözler
Sevgiliye Duygusal Sözler

Romantik Uzun Mesaj Önerileri

Romantizmin dünya üzerinde göreceli bir olgu olduğunu söylemek çok yanlış bir tespit olmayacaktır. Kimi insan farklı bir romantik akım beklerken bazı insanlar da oldukça basit ve eğlenceli organizasyonlar sayesinde bu olguyu yaşama yoluna gidebiliyorlar. Lakin her insanın ortak payda da buluşabileceği mesajlar bu noktada insanların da elini güçlendiriyor.

Romantik Uzun Mesaj Önerileri
Romantik Uzun Mesaj Önerileri

Romantizm denilince genel olarak akla mum ışığında bir yemek, çiçek almak, hediye göndermek gibi düşünceler gelebiliyor. Ancak mesaj seçeneğini de bu aşamada kaile almanızı öneririz. Romantik uzun mesaj önerileri arasında da sizlerin keşfedebileceği fazla sayıda içerik olduğunu ve bunları paylaşmanız halinde daha doğru bir adım atma şansı yakalayabileceğinizi de göz ardı etmemek gerekiyor. Sevdiğiniz insanın karakterine ve beklentilerine göre bunu geliştirebilir ve kendinizi daha net biçimde anlatabilirsiniz.

Yorum yapın