Siyah Kurdele Emoji Kopyala (WhatsApp)

Siyah kurdele emoji kopyala seçeneğine, klavyesinde bu emoji yer almayanlar ulaşmak ister. Siyah kurdele emojisi dünya çapında kullanılan, tüm sosyal platformlarda yer alan bir emojidir. Yas tutma, anma ya da vefat eden birine dair baş sağlığı paylaşımlarında sıkça kullanılır. Tüm dünyada aynı anlamı taşıdığı için global ölçekli bir emojidir. İşletim sistemi sorunları, güncelleme almayan cihazların klavyesinde siyah kurdele emojisi yer almaz. Eğer sizin klavyenizde de yer almıyorsa internetten bulup kopyalayabilirsiniz.

Siyah Kurdele Emoji Instagram

Siyah kurdele Emoji Instagram sosyal medya platformunda kullanıcıların sıkça kullandığı bir emojidir. Hikaye, reels ya da gönderi kısımlarının açıklamalarında emoji olarak tercih edilebilir. Genelde anma, yas tutma, baş sağlığı dileme gibi amaçlarla kullanılır. Instagram’da bu emojiyi kullanmak için takip etmeniz gerekenler;

İlginizi çekebilir;

Instagramda İçi Boş Kalp Nasıl Yapılır?

Türk Telekom Aradığınız Numara Kullanılmamaktadır Kodu Nedir?

  • Gönderi paylaşıyorsanız açıklama kısmına tıklayın.
  • Telefon, tablet ya da bilgisayarınızın klavye alanına tıklayın.
  • Klavyenin alt köşesinde yer alan emojiler alanına tıklayarak devam edin.
  • Siya kurdele yazarak emojiyi taratın ve seçtikten sonra kullanın.

Normal şartlarda tüm güncel klavyelerin emoji alanında siyah kurdele emojisi yer alır. Eğer yer almıyorsa internetten bulup kopyalayarak kullanabilirsiniz.

Siyah Kurdele Emoji Instagram
Siyah Kurdele Emoji Instagram

Siyah Kurdele Emoji WhatsApp

Siyah kurdele emoji WhatsApp klavye alanında yer alır. Emojilerin nasıl ve nereden kullanıldığını bilmeyen kullanıcılar siyah kurdele emojisinin olmadığını düşünebilir. WhatsApp mesajlaşmalarınızda bu emojiyi kullanmak istiyorsanız şu adımları takip edin;

  • WhatsApp’tan mesaj atmak istediğiniz kişinin üzerine tıklayın.
  • Klavye alanına tıklayıp ardından emojiler alanına dokunun.
  • Arama çubuğu alanına siyah kurdele yazarak emojiyi aratın ve çıkan emojiye dokunup gönder kısmında tıklayın.

Yukarıdaki adımları takip ederek emojiyi dilediğiniz sohbette kullanmaya başlayabilirsiniz. Cihazınızın sürümü eskiyse ya da işletim sisteminde sorun varsa bu emoji klavyede yer almıyor olabilir. Bu tarz durumlarda sağ tıklayıp kopyala ardından sohbete yapıştır şeklinde emojiyi kullanabilirsiniz.

Siyah Kurdele Emoji WhatsApp
Siyah Kurdele Emoji WhatsApp

Siyah Kurdele Emoji Klavye

Siyah kurdele emoji klavye türlerinin neredeyse tamamında yer alır. Akıllı telefon, tablet ya da bilgisayarlın tümünde klavyede bulmak mümkündür. Sadece çok eski cihazlarda, sürümü yenilenmeyen, işletim sistemi eski olan modellerde siyah kurdele emojisi yer almayabilir. Eğer klavyenizde bu emoji yer almıyorsa;

Emojiyi internetten kopyalayarak kullanabilirsiniz. Kopyalamak için sağ tıklayıp kopyala seçeneğine tıklayın. Ardından ise emojiyi kullanacağınız sayfaya gelip yine sağ tıklayıp yapıştır alanına tıklayın.

Siyah Kurdele Emoji Klavye
Siyah Kurdele Emoji Klavye

Siyah Kurdele Emojisinin Anlamı Nedir?

Siyah kurdele Emojisinin anlamı nedir sorusuna yas, anma şeklinde yanıt vermek mümkündür. Uluslararası seviyede kullanımı yaygın olan siyah kurdele emojisi anma ve yas dönemlerinde kullanılır. Biri vefat ettiği zaman ardından yas tutmak ya da o kişiyi anmak için mesajlarda, gönderilerde kullanılan bir emojidir.

Siyah kurdele emojisi hakkında fikirlerinizi ve sorularınızı yorum alanına yazabilirsiniz. Yorumlarınızı dikkate alarak en kısa süre içerisinde geri bildirimde bulunmaya özen gösteriyoruz.

Yorum yapın