Huawei P20 Lite Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?

Huawei P20 Lite cep telefonunu ilk kez satın alanların en çok merak ettiği ilk sorulardan biri ekran görüntüsü nasıl alınır? sorusudur. Belirli kombinasyonlarla birkaç tuşu bir araya getirerek alınabilen ekran görüntüsü sadece üç parmak kullanılarak da alınabiliyor.

Huawei’nin en çok beğenilen bu modeli, pratik ve fonksiyonel oluşu ile öne çıkıyor. Hayatı kolaylaştıran kısa yol düğmesi ile sadece iki hareketle ekran görüntüsünü almak birkaç saniyeyi buluyor. Huawei P20 Lite ekran görüntüsü nasıl alınır? sorusuna iki farklı yöntemle cevap vermek mümkün…

Öncelikli olarak hem pratik hem de yoğun tempoda işe yarayacak ilk yöntem güç ve sesi azaltma düğmelerine aynı anda basmaktır. Bu iki tuşa bir süre basılı tutmak ekran kaydı almak için yeterli olacaktır. Parmak kombinasyonu ile sadece üç adımda ekran görüntüsü nasıl alınır?

Bu yöntemde amaç yalnızca ekran görüntüsü almak değil ekran görüntüsü özelliği kapatılmış olan cep telefonlarında bu ayarı etkinleştirmektir. Cep telefonu açıkken ayarlar menüsüne girilir. Erişilebilirlik özellikleri kategorisinden kısayollar ve hareketler alanına geçilir. Ekran görüntüsü al butonuna basılarak bu özellik etkinleştirilebilir.

Bu yazı ilginizi çekebilir;

Paratoner Nedir?

Bir başka yöntem ise kısayol düğmesini kullanarak ekran görüntüsünü alma uygulamasıdır. Bunun için öncelikle kontrol paneli penceresi açılır. Ekranın sağ üst köşesinden aşağıya kaydırılan kontrol paneli genişletilir. Genişletme işlemi için uzun çizgi düğmesine dokunulması yeterlidir. Ardından ekran görüntüsünü alabilmek için ekran görüntüsü düğmesine dokunulur.

Kayan Ekran Görüntüsü Huawei

Huawei kullanıcılarının en çok beğendiği özelliklerden biri kayan ekran görüntüsünü üç parmakla saniyeler içinde kayıt altına almaktır. Bunun için şu adımları takip etmek gerekir:

“Ayarlar” menüsüne girilir. “Erişilebilirlik” özellikleri kategorisinden “kısayollar ve hareketler” alanına geçilir. “Ekran görüntüsü al” butonuna basılır. Parmakla ekran görüntüsü özelliği etkinleştirilir. Ardından kayan ekran görüntüsünü alabilmek için üç parmak ekranın ortasından aşağıya doğru kaydırılır.

Huawei P20 Lite kullanıcılarının en pratik tercih ettiği kayan ekran görüntüsünü parmak hareketi ile kaydetme yöntemi de oldukça pratiktir. Bunun için parmakları kullanarak öncelikle ekrana basılı tutulur. Ardından S harfi çizilir. Ekran otomatik olarak kayıt alarak sayfanın altına kayacak ve tüm sayfanın görüntüsü anında alınacaktır.

Huawei P20 Lite 2. El Fiyatları

İkinci el piyasasında Huawei P20 Lite modelini bulabilmek oldukça kolay hale gelmiştir. Güvenilir sitelerden uygun fiyatlarla Huawei’nin en gelişmiş modellerinden birini satın almak isteyenler için bütçe koruyucu bir fırsat sunuluyor.

İlk kez 2018 yılında piyasalara sürülen Huawei P20 Lite modeli, şimdilerde ikinci el piyasalarında oldukça rağbet görüyor. Sıfır telefon alımları Huawei’nin online mağazası üzerinden yapılabilirken, ikinci el telefon alımları Sahibinden veya Hepsiburada gibi popüler alışveriş sitelerinden garantili ve taksitli olarak satın alınabiliyor. Peki güncel fiyatlar ne durumda?

2024 yılı için düşünüldüğünde ikinci el Huawei P20 Lite modeli 2.000 TL’den başlayarak kullanım durumuna göre yükselebiliyor.

Huawei P20 Lite 64 Gb 2. El Fiyatları

Huawei P20 Lite 64 GB modelinin ikinci el fiyatları popüler online satış sitelerinde oldukça cazip fiyatlara satışa sunuluyor. Mavi, siyah ve gri farklı tonlarda satışı yapılan modelin sitelerdeki ikinci el satış fiyatlarını aşağıdaki listeden inceleyebilirsiniz:

İkinci el Huawei P20 Lite 64 GB modeli:

  • Hepsiburada.com: 3.599 TL
  • Sahibinden.com: 1.500 TL
  • Getmobil: 2.755 TL
  • Teknosa: 3.235 TL
  • N11 Outlet: 4.599 TL
  • Çiçek Sepeti: 3.799 TL

Yorum yapın