Erkek Sevgiliye Uzun Mesajlar WhatsApp (Hiç Duyulmamış Uzun Aşk Sözleri)

Erkek sevgiliye uzun mesajlar WhatsApp üzerinden atılabilir. Doğum günü, sevgililer günü, diğer özel günler ya da tamamen içinizden geldiği zamanlarda sevgilinize atacağınız romantik uzun mesajlar onu mutlu edebilir. Aklınızda hiçbir fikir yoksa ancak sevgilinize uzun güzel mesaj atmak istiyorsanız şu seçenekleri değerlendirebilirsiniz;

  •  Her şeyi seninle yaşamanın tadı o kadar başka ki… Seni nereye nasıl sığdırsam bilemiyorum. Bildiğim tek şey var ki kalbimin her zerresinde sen varsın. Hayatıma girdiğin günden beri bir kez beni üzmedin ve incitmedin. Senin kadar naif ve hoşgörülü bir insana denk gelecek kadar iyi biri miyim diye düşünüyorum. İyi ki geldin hayatıma, bir tanecik sevgilim.
  • Her zaman dik duruşun, yanımda oluşun ve dağ oluşun bana güç verdi. En zor dönemlerinden birinde çıktın geldin hayatıma. Sana dair ne söylesem yetersiz kalacak. Keşke kendini ve bendeki yerini görebilsen. Daima benimle kalman dileğiyle sevgilim. Seni sandığından çok daha fazla ve içten seviyorum.
  • Sabahları senin sesin ve kokunla uyanacağım günleri iple çekiyorum. Şimdilik kalplerimiz bir evlerimiz ayrı olsa da seni her an hissediyorum. Varlığın bir nimet gibi. Her anımda sen ol istiyorum. Sana olan duygularımı tarif etmek zor olsa da hissettirmek için çabamı görüyorsun. Seni kalbimin en güzel köşesine bir ömür boyu koyacağıma söz veriyor ve seni çok fazla seviyorum.

Erkek sevgiliye atabileceğiniz bazı uzun mesaj örnekleri yukarıdaki gibidir. Bu mesajları doğrudan atabileceğiniz gibi ilham alarak da iletebilirsiniz. Sevdiğiniz erkeğe karşı duygularınızı açıkça ve güzel bir dille mesaja dökerek iletmek üzere bu mesajlardan ilham alabilirsiniz.

Uzaktaki Erkek Sevgiliye Uzun Mesajlar WhatsApp

Uzaktaki erkek sevgiliye uzun mesajlar WhatsApp üzerinden atmak için uygundur. Sevdiğiniz kişiyle mesajlaşarak da ona duygularınızı yanındaymış gibi hissettirebilirsiniz. Özellikle de uzak mesafe ilişkilerinde bunu sağlamak oldukça önemlidir. Eğer sevdiğiniz kişi uzaktaysa ona şu tarz uzun mesajlar atarak yanındaymış gibi hissettirebilirsiniz;

  • Yanımda olmaman kalbimdeki yerini asla eksiltmiyor. Aksine sen her an yanımdaymış gibi hissedecek kadar çok seviyorum. Kalbimin her köşesi sana olan sevgiyle dolu. Bundan bir an bile şüphe duymamanı istiyorum. Sevgilim yan yana geleceğimiz günlerin hayaliyle şimdilik yatıyorum ve seni çok sevdiğimi hatırlatmak istiyorum.

İlginizi çekebilir;

Whatsapp Uzun Mesaj Sevgiliye: Whatsapp’tan Kalbe Mesajlar

Eczanelerde Satılan En Etkili Zayıflama Hapı

  • Her zaman yan yana olamasak da bana hissettirdiğin güzel duygular için çok teşekkür ederim. Ben seninle birlikte sevginin yan yana olmadan da büyüyebileceğini öğrendim ve deneyimledim. Sesin, nefesin ve tek bir cümlen yanımdaymış gibi hissetmek için yetiyor.
  • Uzaktan ilişki mi olur diye çevremi çok kınamıştım. Ama senden sonra anladım ki uzak ya da yakın olmak önemli değilmiş. Önemli olan kalplerin gerçekten birbiri için mesafelerden bağımsız olarak atabilmesiymiş. Bunu bana sana olan aşkım öğretti. Seni hayatıma dahil ettiğim güne hergün teşekkür ediyorum. Canım sevgilim.

Uzaktaki sevgilinize yukarıdaki ve benzeri mesajlar atarak ona ne kadar yakın olduğunu hissettirebilirsiniz. Yukarıdaki mesajlar sadece birer örnektir. İlişkinizin mevcut durumuna göre değerlendirip değiştirerek gerçek duygularınızı yazabilirsiniz.

Uzaktaki Erkek Sevgiliye Uzun Mesajlar WhatsApp
Uzaktaki Erkek Sevgiliye Uzun Mesajlar WhatsApp

Erkek Sevgiliye Uzun Mesaj Romantik

Erkek sevgiliye uzun mesaj romantik olarak iletilince çok mutlu olmasını sağlar. Erkekler genelde duygularını belli etmekte çok da yatkın değildir. Ancak onlara sürekli romantik mesajlar atarak duygularını dile getirmesine yönlendirebilirsiniz. Sevgilinize atabileceğiniz bazı romantik mesaj örnekleri ise şu şekildedir;

  •  Bilmeni istediğim tek bir şey var ki; seni her an aratarak çok sevdiğim. Kalbimde senin yerimi doldurabilecek başka hiçbir şey daha yok.
  •   Hayatıma girdiğin ilk günden beri sadece varlığın bana huzur verdi. Varlığına ne kadar teşekkür etsem azdır sevgilim. Sen, iyi ki bana geldin, iyi ki benimle oldun…
  •  Kalp her zaman doğru kişiyi hisseder derlerdi de nasıl diye düşünürdüm. Seni tanıyınca bu hissin nasıl bir şey olduğunu net anladım. İnsan doğru kişiyi bulunca evinde gibi hissediyormuş.
  • Ne zaman dağılsam sen vardın, ne zaman ağlasam sen vardın ve ne zaman mutlu olsam yine sen vardın. Sen hep var ol sevgilim. Yanımda, kalbimde, hayatımda hep var ol…
  • Yüzünde bir gülücük görebilmek için her şeyi yapabilirim. Seni gülüşünle çok seviyorum. Sen benim hayatımın anlamı haline geldin. Sevdiğim, sana olan sevgim uçsuz bucaksız bir gök gibi.

Sevdiğiniz kişiye yukarıdaki romantik mesajları atarak ona onu ne kadar sevdiğinizi hatırlatabilirsiniz. Aranızdaki ilişki durumu ve bağınıza göre mesajları değiştirerek daha da romantik hale getirip kullanabilirsiniz.

Hiç Duyulmamış Uzun Aşk Sözleri

Hiç duyulmamış uzun aşk sözleri ile sevginizi dile getirebilirsiniz. Klasikleşen sözleri uygun bulmuyor daha yaratıcı şeyler yazarak sevdiğinize göndermek istiyorsanız duygularınızı ifade etmeniz yeterli olacaktır. Yine de aklınızda hiçbir fikir yoksa şu uzun aşk sözlerinden faydalanabilirsiniz;

  •  Umudumu yitirdiğim bir dönemde pencerenin arkasındaki yüzün bana ay parçası gibi gelmişti. İçimi sebepsiz şekilde ferahlatan o gülümseyişin hiçbir zaman aklımdan çıkmıyor. Kalbimdeki sebepsiz heyecana anlam verememiştim. Seni görene kadar hayatımı mahveden tüm sıkıntıları meğer ne kadar büyütmüşüm. Sen geldikten sonra her şey hafifledi ve değişti. Hayatıma geldiğin ilk günden beri yüreğim sımsıcak ve güven içerisinde gibi. Seni çok ama çok seviyorum sevgilim.
  •   Allah her zaman doğru insan gelene kadar imtihan edermiş. Çok ağır imtihanlar yaşadım. Aşka olan inancımı yitirdim. Bana deselerdi ki biri gelecek ve sen yine aşk dolu olacaksın imkansız derdim. O nedenle sen imkansızı başaran kahramanımsın. Hayatım seninle değişti. Seni sevmenin tadını keşke anlatarak aktarabilsem. Diyebileceğim tek şey Allah’a şükürler olsun ki karşıma seni çıkardı…
  • Kalbimdeki bu sıcaklık senin aşk ateşinden ey sevgili. Sen ki hayatıma renk getiren. Coşku dolu anılarımın mimarı.  Seni tarif etmek için kelimeleri bazen yetersiz buluyorum. İçimde o kadar büyüksün ki bunun bir tarifi olamaz. Seninle paylaştığım her anın değerini o kadar iyi biliyorum ki. Hepsi paha biçilmez. Sen hep kal sevdiğim, hem güzel kal.

Sevgilinize atabileceğiniz romantik, uzun ve güzel mesaj örneklerine yer verdik. Siz de duygularınızı anlatan mesaj örneklerini yorum alanı üzerinden bizimle paylaşıp geri bildirim alabilirsiniz.

Hiç Duyulmamış Uzun Aşk Sözleri
Hiç Duyulmamış Uzun Aşk Sözleri

Yorum yapın